Geschiedenis

De eerste succesvolle projecten werden gerealiseerd in de toeleveringen aan installateurs van bankautomaten. Hierbij komen heel wat technische onderdelen uit verschillende soorten materialen en diverse hulpstukken bij te pas. Naderhand werd de activiteitensector uitgebreid naar andere sectoren en markten.

Missie en Visie

Cematec NV  heeft de ambitie om de referentie te worden voor het toeleveren van componenten voor de industrie. Door een continue uitbreiding van onze partners kunnen wij U de meest geavanceerde en moderne productietechnieken voorstellen. Daarnaast wordt door een continue opleiding gezorgd dat onze ingenieurs up-to-date blijven.

Hierdoor willen wij onze klanten de beste oplossing aanbieden zodat hun productverkoop snel, efficiënt en goedkoop kan verlopen. Hiermee bouwen we aan een langdurig partnership met onze klanten.

Ons kwaliteitsbeleid is beschikbaar op eenvoudige aanvraag via ons contactformulier.

Over ons

Cematec NV werd opgericht begin de jaren ‘90 en is steeds actief geweest in de toelevering van klantspecifieke componenten voor de industrie. Oorspronkelijk spitste het bedrijf zich enkel toe op mechanische componenten, maar sedert het einde van de vorige eeuw werd het gamma uitgebreid met electronische componenten.
Onze ligging is centraal in Europa en België en we kunnen van hieruit een perfecte service leveren naar onze klanten.