Interesse in onze producten of diensten?

Een gemotiveerd en dynamisch team van ingenieurs staat voor u klaar en biedt u door hun kennis en vakexpertise een technische ondersteuning bij het finale ontwerp van uw product.

Waarom kiezen voor Cematec? Wij bieden u:

Een multidisciplinaire en totale aanpak voor de realisatie van uw component

Waarbij wij als één partij optreden en u niet de speelbal kunt zijn van verschillende onderaannemers. Onze eigen kwaliteitsdienst geeft de finale goedkeuring.

De meest prijsgunstige oplossing

Door de combinatie van verschillende productietechnieken en -technologieën zijn wij in staat U de meest prijsgunstige oplossing voor te stellen.

Een logistieke en administratieve ondersteuning

In de vorm van just-in-time leveringen, bufferstock, forecast-handling, speciale verpakkingen, wereldwijde verzendingen.

Een functionele en efficiënte organisatie

die samen met zijn klanten reeds vele ambitieuze projecten heeft gerealiseerd zowel bij KMO’s als multinationals.

Een oplossing op maat

En volgens uw noden: gaande van monsters over prototype tot kleine reeksen en grote serieproducties. Desgewenst maken wij ook subassemblies of complete units.

Een gemotiveerd en dynamisch team

Onze ingenieurs luisteren naar u.

Over cematec

Uw betrouwbare toeleverancier

Cematec NV profileert zich al meer dan 30 jaar als een betrouwbare partner voor de toelevering van op maat gemaakte industriële componenten in kleine- en middelgrote series.
Onze kernactiviteit spitst zich toe op de toelevering van enerzijds electronische componenten en van anderzijds klantspecifieke mechanische onderdelen in metaal en kunststof.
Onze markten en toepassingsgebieden voor deze componenten zijn zeer divers en uitgebreid.